Waarom dit blog?

En waarom deze titel. Waarom schrijf ik hier dingen op die mij interesseren en waar ik mij over verbaas, verwonder, boos maak of gewoon iets dat me opvalt. Ik had eigenlijk nooit zo over de titel van het blog nagedacht. Nu denk ik eigenlijk dat het natuurlijk heel belangrijk is hoe dit blog heet. Het is immers de eerste indruk die mede bepaald.

Dus Healthcare en ICT issues is geen goede naam meer. Out with the old…in with the new….Want dat is niet het enige waar ik over wil schrijven. Waarover dan wel?

Ik merk dat ik in mijn werk in de zorg steeds meer kijk naar de dingen die me zorgen baren. Waar ik me druk over maak. Waar ik me over verbaas. Of ontroerd , of gewoon geraakt wordt. Dus dat moet ook de titel worden. En dan liefst een beetje prikkelend, dus ik dacht; het zal mij een zorg zijn…

vandaar de titel…

Drie jaar verder en ik werk op een andere plek, met andere contouren maar nog steeds gerelateerd aan de zorg. En ik merk dat het me steeds meer een zorg is hoe dingen geregeld zijn, of niet. En dat …is me wel een zorg…

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s