Restart 2008

Ik kwam weer eens deze allereerste blog van me tegen. Een erg lang leven is het niet beschoren geweest blijkbaar. Een paar middernachtelijke loggings die een onwerkelijke oorsprong ergens gevonden hebben.Nu inmiddels 4 jaar later is het Web wel ve…

Ik kwam weer eens deze allereerste blog van me tegen. Een erg lang leven is het niet beschoren geweest blijkbaar. Een paar middernachtelijke loggings die een onwerkelijke oorsprong ergens gevonden hebben.

 

Nu inmiddels 4 jaar later is het Web wel veranderd. Mensen kijken er op een andere manier naar en het wordt ook veel intensiever gebruikt lijkt het wel. In Nederland sites als Hyves en Marktplaats die zo’n enorme vlucht hebben genomen.

 

Inmiddels ben ik ook voorzien van allerlei nieuwe gadgets die mobiel bloggen mogelijk maken. Dat is natuurlijk wel intressant om te zien hoe dat gaat werken.

Ik ga deze post verder verwerken en kijken hoe ik mijn andere Web activiteiten toch op een plaats zou kunnen concentreren. Moet toch mogelijk zijn zou je denken.

We gaan het meemaken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s