Categories
Blog

Gisteren in de bossen….

gelopen met Emil. Het was een heerlijke dag en we hadden afgesproken in de bossen te gaan lopen omdat een tijdje geleden Emil iets voelde ‘knakken’op de wreef van zijn voet.We zouden dus rustig aan beginnen. We hebben een schema voor de 10 km in j…

gelopen met Emil. Het was een heerlijke dag en we hadden afgesproken in de bossen te gaan lopen omdat een tijdje geleden Emil iets voelde ‘knakken’op de wreef van zijn voet.

We zouden dus rustig aan beginnen. We hebben een schema voor de 10 km in juni opgestart. Zo kunnen we allebei weer een beetje gaan opbouwen en verder uitwerken.

In het bos komen we een route tegen die we nemen. Het schema vraagt om 30 minuten. Al snel check ik even de snelheid die we lopen. We zitten op 12 km per uur, hetgeen iets te hard is.

We proberen iets van tempo terug te nemen maar dat is altijd moeilijk omdat je nu eenmaal lekker loopt wat op dat moment lekker loopt.

Het tweede rondje gaat al wat beter qua tempo bewaren maar we lopen nog steeds ruim boven de tien km gemiddeld. Dat beloofd wat om bij te stellen aan het schema. We meoten maar eens kijken of het niet wat eerder kan en met een iets hogere snelheid.

W

By victorhaze

Strategy Designer & Change Facilitator. As Innovation Manager responsible for International Ecosystem Development.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s