Categories
Blog

Andere prioriteiten

Gelukkig is het lopen niet zo moeilijk als met regelmaat iets in mijn blog schrijven.De laatste dagen erg lekker aan het trainen geweest. Vanmorgen gespind (?). Nou ja in ieder geval heel hard op de fiets rondjes getrapt dat het een lieve lust was…

Gelukkig is het lopen niet zo moeilijk als met regelmaat iets in mijn blog schrijven.
De laatste dagen erg lekker aan het trainen geweest. Vanmorgen gespind (?). Nou ja in ieder geval heel hard op de fiets rondjes getrapt dat het een lieve lust was.
Erg lekker.
Morgen weer een lange duurloop op de agenda. Ik wil 14 km trainen in een laag tempo. Ik heb mezelf een nieuwe hartslagmeter kado gedaan omdat mijn oude Timex Ironman het na 7 jaar trouwe dienst helemaal opgegeven had.

Afgelopen week op de loopband woensdag een heerlijke interval training achter de rug. 8 x 400 meter in tempo 14 p/u. Dat voelde erg goed moet ik zeggen. De volgende dag wel wat kleine pijntjes hier en daar, maar dat mag ook wel van een 40-jarige lijkt me zo…

Morgen heb ik er zin in om te gaan lopen. Zal mij benieuwen hoe de marathon in Peking vannacht verloopt. Hij begint om 01.30 uur NL tijd, maar ik ga er toch niet voor wakker blijven denk ik zo. Morgen is er ook een gratis dance festival in het GoffertPark waar we even willen gaan kijken.
Hopelijk blijft een beetje lekker weer morgen. Vandaag tussendoor nog even lekker naar het zwembad geweest. Was tussen de bewolking door best fijn om hier en daar even de zonneschijn op de huid te voelen.

Morgen wil ik lekker lopen op hartslag en muziek. Ik ga rustig van start en hopelijk blijkt het een lekkere training.

Ik ga nu lekker slapen en morgen gezond weer op. Als het zo door loopt wordt het toch een beetje een nieuwe uitdaging in November.

By victorhaze

Strategy Designer & Change Facilitator. As Innovation Manager responsible for International Ecosystem Development.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s