Categories
Blog

Run Bike Run

tegenwoordig ga ik vaak rennend naar de spinning klas en rennend ook weer terug. Al met al een anderhalf uur training waarbij ik bijna een uur in zone 3 verkeer. Met mijn nieuwe hartslagmeter zie ik in percentages wat ik loop. Aan hartslag, zone, …

tegenwoordig ga ik vaak rennend naar de spinning klas en rennend ook weer terug. Al met al een anderhalf uur training waarbij ik bijna een uur in zone 3 verkeer. Met mijn nieuwe hartslagmeter zie ik in percentages wat ik loop. Aan hartslag, zone, verbranding van kcal etc. Leuk om te zien. Motiverend om er een extra schepje boven op te doen.

Gisteren in het park 8x 400 getraind met 1.48 minuut per 400 mtr. Da’s mijn 10 km tempo als ik zondag probeer de 45 min weer eens te halen tijdens de Staddijkloop hier in de buurt. Ik ga samen met Emil alhoewel ik niet weet of hij ook een echt snelle tijd wil gaan neerzetten. Ik begreep dat hij gisteren het parkours van de 7Hloop nog een keer heeft gelopen. Ik ben benieuwd hoe dat is gegaan.

Ik zelf heb heerlijk getraind in ieder geval.
Ik las zojuist dat Haile de waanzinnige tijd van 2.03.59 heeft gelopen in Berlijn. Er zit geen maat op die man. Wat baal ik ervan dat ik die race niet gezien heb. In het bericht in de VK stond iets over de race in Peking die hij uiteindelijk niet gelopen heeft en blij toe zegt te zijn. Binnenkort gaat hij zich wel meten met andere snelle lopers. Maar hoe je het ook went of keert dit is een prestatie die je niet kunt plaatsen, ik heb er in ieder geval geen woorden voor.

By victorhaze

Strategy Designer & Change Facilitator. As Innovation Manager responsible for International Ecosystem Development.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s