Vandaag nieuwe start….

Vandaag begin ik in mijn nieuwe functie als Manager Zorginnovatie bij Health Valley. Net terug van een uitgebreide vakantie kijk ik erg uit naar het starten van een nieuwe uitdaging. Er zal de komende tijd veel nieuws op me af komen. Daarom bedacht ik me dat het een uitgelezen kans is om ook een aantal keren daarover te schrijven.

Health Valley is een regionale ontwikkelingsmaatschappij die door provinciale overheden gefinancierd wordt. In mijn functie moet ik de innovaties vanuit verschillende ondernemingen in de regio Oost Nederland in contact brengen met zorginstellingen. Daarnaast zullen ook specifieke uitdagingen in de zorg via verschillende projecten aandacht krijgen om door middel van bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten vertragende factoren weg te nemen.

In afgelopen juni is Health Valley verhuisd naar een nieuwe locatie, Novio Tech Campus, achter het 52 degrees gebouw. Deze locatie past wat mij betreft prima bij de uitdagingen en opdracht die bij Health Valley hoort. Het gebouw op de NTC nodigt uit om verschillende multifunctionele ruimtes samen te werken aan de problemen die de zorg kenmerken.

Straks zal ik wat verschillende foto’s posten. Nu eerst een goed ontbijt… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s