AimTrack #eHealth en Business @HealthValley

Co Politiek over Populatie- en Contextgerichte innovatie

AimTrack (www.aimtrack.nl)

Wat is het probleem rondom zorg? Vaak heel lokaal gericht. In de buurt of in de straat, daar is heel veel data voor beschikbaar. Er is een database met 20000 innovaties opgebouwd gebaseerd op 200 maturity vragen. Hoe kunnen we het probleem oplossen voor de zorgverlener?

Eerste vraag is dan wat er lokaal speelt. Bijvoorbeeld het probleem dat er veel VVT moeten sluiten. Maar kijkend naar de mogelijkheden rondom de klant kun je nieuwe markten en kansen aanboren. Dat is een overbruggingsprobleem.

Met behulp van geo locatie data kun je zien wat de verwachte zorgvraag kan worden voor bijvoorbeeld Astma in Den Haag. Dat kan ook voor diabetes. Door gedragsdata, internet gebruik etc. is veel aan elkaar te verbinden en inzichtelijk te maken. “Waar zit lokaal jouw probleem?”

Co is bezig met een eHealth in co-creatie geschreven boek. 40 co auteurs schrijven daaraan mee. Op 27 november wordt dit gepresenteerd.

wpid-img_20141015_143013.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s