Vertel je ‘why’ op je LinkedIn-profiel en maak die digitale klik – Frankwatching.

Ik zag vanmorgen een tweet met de link naar deze website en bedacht me ineens weer hoe belangrijk het is op gezette tijden weer eens even tijd te nemen om te reflecteren op ‘je zakelijke zelf’.

Waar ben je goed in? Wat doe je graag? Wanneer je die passie hebt gevonden volgt je droombaan vaak vanzelf. Wanneer een van kinderen zegt; ik word later …. zeg ik; als je er maar gelukkig van wordt. Dan komt geld en inkomsten en andere ‘grote-mensen-dingen” daar achteraan. Het probleem is vaak dat wij de volgorde van die zaken omgedraaid hebben. We willen eerst een bepaald inkomen en accepteren daarvoor werk en vaardigheden waar we niet altijd noodzakelijk het meest gelukkig van worden. Ik wens iedereen toe dat hij deze volgorde uit het artikel kan opzoeken. Kost alleen wat tijd en inspanning. Maar dat kan al door een uurtje eerder op te staan en je bv. je tweetlijn eens door te lezen. Je weet nooit wat je daar tegenkomt…fijne dag!