even reclame maken voor #Part-Up

Part-Up YouTube pitch

Ik ‘ken ‘ Laurens Waling al een tijdje via Internet. Dat wil zeggen, ik lees zijn tweets of andere sociale media uitingen, maar dit nieuwe idee van hem had ik nog niet eerder gezien. Een logisch vervolg op de nieuwe economische realiteit. Lijkt mij inderdaad ook voor de zorg bijzonder om een dergelijke samenwerking te zoeken in verschillende ketenzorg aspecten.

Ga er nog eens even over nadenken…ik zie mogelijkheden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s