…je kunt erbij zijn…waarbij? Bij de eerste tien lezers voor het nieuwe boek van Murakami…wat? 
Ja. Je leest het goed. Bij de vorige Murakami was ik bij een leesclub van de uitgeverij. We spraken de hele avond over de verschillende boeken en thema’s  van Murakami. Hartstikke leuk om te doen. Nu kreeg ik eergisteren een mailtje van Martine van de uitgeverij. Dat ik er toen bij was en of ik de nieuwste wil lezen voordat deze  op 1 maart verschijnt…ja..Hallo. ..waar kan ik tekenen? 
Ik moest wel even aantonen dat ik een echte liefhebber ben…ik stuurde twee
foto’s van mijn boekenkast waar in totaal 21 boeken van hem staan…

image

image

En dus kwam vandaag het verlossende woord dat ik een van de tien kopieën ontvang om te lezen en van een recensie te voorzien…
Ik kan niet wachten…wordt vervolgd zullen we maar zeggen.