Die knal? …dat was mijn 1000e post…

Wow, die zag ik even niet aankomen. Die medaille is dus ook maar meteen voor het bereiken van de mijlpaal van 1000 posts op deze blog… Nooit zo bij stilgestaan maar ik vind het ineens best een dingetje. Ik heb natuurlijk niet altijd zuiver zelf iets geschreven als blog. Veelal waren het ook doorverwijzingen naar interessante artikelen e.d. maar toch…1000x heb ik gedacht dat het op een of andere manier leuk om iets door te geven.

Stop….en weer door… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s