CTN House / Brengues Le Pavec architectes

…in the series…

…a beautiful citation to a modern classic…”less is more”

© Marie-Caroline Lucat Architects: Brengues Le Pavec architectes Location: Montpellier, France Lead Architects: Julien Brengues, Lionel Le Pavec Area: 205.0 m2 Project Year: 2018 Photographs: Marie-Caroline Lucat Collaborators: BET BASE, BET DEC © Marie-Caroline Lucat Text description provided by the architects.

Source: CTN House / Brengues Le Pavec architectes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s